juliahansson.blogg.se

Ledigt :)

Kategori:

Idag har det varit en super dag :) Väldigt lyxigt i skolan, på slöjden hade vi tre i rad tävling (tre i rad som vi hade gjort själva) och efter det fick vi popcorn och jordgubbssaft, mumma asså! Sen fick vi spela lite fritt och bara chilla och mysa. Sen var det bara 20 minuter kvar så vi fick jobba lite med våra saker som vi höll på med. Sen på eftermiddagen så tittade vi på en 90 minuter lång film och det var faktiskt ganska bra :) Sen fick vi ta lite rast. Skit chill dag!
 
Imorgon och på fredag är det studiedag och sen är det ju helg med så det blir ganska mycket ledigt och det gillar vi :) Har inte så mycket läxor att göra, bara en engelska läsning som vi ska läsa igenom och sedan på måndag så ska vi svara på lite frågor men vi får ha pappret jämte men man måste ju ändå veta vart man ska leta.
 
Ska snart ner till samhället och köpa lite mat till helgen för nu har pappa rest till Schweiz med jobbet så då är det bara jag, min syster Emma och mamma hemma så får mysa till det lite extra. Är inte så mysig av mig med mamma och pappa men myset får Emma sköta haha....!
 
Kanske blir lite kompisar i helgen med för har inte något annat så får ta lite fritid till att vara med kompisarna med :) Blir heller ingen ridning på torsdag och tråkigt men det är ju röd dag så tyvärr. Pollen får vänta tills nästa torsdag haha...!
 
Kanske kan blogga lite ikväll igen om jag har tid, men ni får ha det så bra om vi inte hörs mer idag <3
 
PUSS HEJ MY LOVERS <3<3<3<3

Kommentarer


Kommentera inlägget här: