juliahansson.blogg.se

Saknar det gammla livet....

Kategori:

Några bikder från SM :)
 
 
Jag börjar faktiskt tänka tillbaka lite på när man var liten. Jag tycker det var mycket lättare för man brydde sig inte om utseendet och man kunde skämma ut sig hur mycket som helst men nu kommenterar alla allt och man måste vara perfekt hela tiden. Nu säger jag inte att alla gör det utan några! Tycker ändå att livet är bättre nu för kompisarna har förändrats och man blir aksepterad på ett helt annat sätt och alla är tillsammans :) Och alla typ börjar gilla varandra och det tycker jag är jätte bra, själv gillar jag en, men behöver vi inte ta här haha.... ;)
 
Hoppas ni har haft en bra dag, det har jag haft det :) Har gått igenom lite som kanske kommer på nationella prov, nästan hela dagen med bara lite matte. Ikväll blir det läxor och lite majbrasa :)
 
Skulle gärna vilja veta vilka som läser min blogg så ni får gärna kommentera och skriva/fråga så mycket ni vill :)
 
PUSS HEJ MINA LEVERPASTEJS <3
 

Godnatt älskligar <3

Kategori: Fritid

 
Har varit en väldigt bra dag idag! Men har varit väldigt, väldigt trött så måste sova snart!
 
Kompisar till mig och massa andra brukar säga att de efter bara en kort tid tappar instresset för att blogga. Vissa säger tex att de bara tappar intesset och att det inte är kul längre, andra säger att de orkar inte och en massa andra saker. Vet ni vad jag tycker?! Att vi måste få dom att fortsätta. Jag tycker att många är jätte duktiga på att blogga och verkligen hålla igång sina bloggar. Man behöver inte vara pigg för att blogga, man bloggar ju inte bara för läsarna, man bloggar ju också för att det är ens egna öppna dagbok som andra kan läsa! 
 
Jag har haft en del bloggar som jag bara helt och hållet har tappat intresset för och jag var mycket mindre då och läste knappt igen annans blogg. Men nu fick jag bara energi att börja om och hade funderat på det länge! Jag började läsa bloggar ungefär när jag var 10-11 år och det har bara blivit ennu mer nu. Från dom bloggar jag läser har jag fångat upp massor med insperation och bara fått den här "bloggkraften" som jag kallar det :)
 
Så ni som har haft blogg och tappat intresset tycker jag ska fortsätta, ta bara en liten pause och läs andras bloggar och få insperation och fortsätt sedan istället för att sluta helt! För då kanske ni hade några läsare som gillade er blogg jätte mycket och som blev besvikna när ni slutade :)
 
Läs på bloggar där personen som bloggar skriver om just det du gillar så blir det roligare och du får kraft där ifrån och FORTSÄTT, FORTSÄTT,FORTSÄTT <3 Och ni som läser bloggar men inte bloggar själva, ni tycker jag ska skriva fina och snälla kommentarer så att bloggarna blir glada och får dom att fortsätta.
 
Nu är det ju snart 1 maj och många tänder mysiga brasor och bara umgås <3 Tycker det är så himla mysigt! Tycker att alla ska mysa och bara mysa tillsammans med folk som man älskar och bara ha kul <3
 
PUSSAR OCH KRAMAR TILL ALLA ER DÄR UTE <3
 
 
 
 
 
 
 

Trött!!

Kategori: Fritid

Inatt kunde jag knappt sova så är jätte trött nu och har lite huvudvärk. Men vad ska man göra, man måste ju....!
Ikväll blir det  läxor och plugg tror jag, inte alls kul! På trosdag är det två nationella prov i SO, på fredag med. Repeterade lite idag i skolan och det kändes bra :) Nästan allt känns bra i mitt liv just nu....ÄLSKSAR DET <3
 
Vet attt jag tjatar men snälla kommentera vad ni tycker jag ska skriva, ni kan skriva vad som helst tex frågor om ni undar något eller något ni tycker att jag ska skriva om SÅ GÖR DET NU när ni läser detta!
 
Om ni vill se mer om mig kan ni följa mig på Twitter där jag heter JuliaLasnier00, eller på instagram där jag heter JuliaHansson00, eller på kik där ni kan skriva med mig, jag heter Julia_Snygg ;) Blir glad vad ni en gör!
 
IMorgon blir det lite firande, det är ju snart 1 maj så då ska vi tända en stor majbrasa och sedan grilla lite. Hoppas det inte regnar bara haha...!
 
PUSS HEJ MY LOVERS <3
 
 
 
 
 

Hade grymt kul ;D

Kategori: Mode

När vi var på McDonald´s ^ <3
Igår kväll hade jag och min bästis "syster" grymt kul tillsammans! Vi lyssna musik (högt), satt vid datorn och mobilerna, kolla tv och bara va <3 Kan inte berskriva hur kul det var.... <3
 
Idag blir det lite plugg och sedan i eftermiddag blir det kompisar och lite kulkul med domdom haha ;D
 
Min outfit idag är min nya blåa tröja från HM, armband från marknaden som fanns i "city" igår, mörka jeans från Vero Moda, Solglasögon från HM, plattat nyduschat hår, färgglad sjal från Vero Moda, vita converse,militärgrön jacka och peaceörhängen <3
 
Om ni undar något så är det bara att fråga så ni vet
PUSS HEJ MY LOVERS <3

Några saker jag köpte ;)

Kategori: Mode

 
Jag älskar dom <3

Bra shoppingdag! :)

Kategori: Mode

Idag har jag varit och shoppat i "city" med bästa kompis "syster" och shoppat loss haha....! Jag köpte en ny mascara, solglasögon, blå tröja, godis, skal med kors, skolavslutningsklänning, schampo och balsam, kammar, ridjacka <3 Tänker lägga upp lite bilder när jag kommer hem, sitter nämligen i bilen just nu! ;)
PUSS HEJ MY LOVERS <3

Myspys <3

Kategori: Fritid

 
 
Mys <3
 

Lite datadata <3

Kategori: Fritid

 
Sitta vid datorn och lyssna på Justin Bieber musik är livet! ÄLSKAR LIVET SÅ MYCKET NU SÅ ATT DET INTE ÄR SANT! Hade bara lust att lägga ut ett inlägg till haha....
PUSS hörs imon MY BANANAS <3

Tio bästa sakerna jag vet <3

Kategori: Fritid

1. Justin Bieber
2. Shoppa
3. Va med mina kompisar
4. Blogga
5. Va på Liseberg
6. Pizza
7. Coca cola
8. Min mobil
9. Rida
10. Resa
 
Det ni ser ovanför här är de tio bästa sakerna jag vet, finns ju mer men va ju bara tio saker haha!
 
Idag har jag varit i skolan och haft nationella prov och det gick faktiskt bra och efter det så åkte jag till samhället och åkte till en affär som heter Puss och bytte ett smycke som jag fick i födelsedagpresent till ett korshalsband. Sen åkte jag till Ica och skulle köpa lite gottigottgott fika och så fick jag syn på en Justin Bieber tidning med massa afisher på han och var tvungen att köpa den haha... älskar han för mycket för att inte kunna köpa den xD När jag kom hem så fikade jag och bloggade (bra blandning) och sen åkte jag till nårra kompisar och så har vi typ varit hela kvällen. När jag kom hem åt jag lite kvällsmat och nu sitter jag här och bloggar och lyssnar på Justin Bieber musik (som jag älskar<3)
 
Imon ska jag till city och shoppa loss lite. Har ju pengar i handen så why not haha...xD Min undebaraste bästa "syster" hänger kanske med och det ska bli super kul. Lite smakråd, hade tänkt kolla på lite skolavslutningskläder och sen lite annat. Tror jag ska köpa ett Justin Bieber skal med, får se! <3 Hoppas ni gillade det förra inlägget, det gjorde jag haha.... ;) Kanske gör ett inlägg till sen men vet inte vad jag ska skriva än! <3
PUSS HEJ MY LOVERS <3
 

Lite modetips och mina favvosar ;) <3

Kategori: Mode

Älskar livet just nu <3

Kategori: Fritid

Just nu är jag super lycklig och älskar mitt liv! Jag har allt som man behöver som mina älskade bästa kompisar, min familj, en bra lärare och mycket annat som jag älskar!
 
Jag håller också på att fixa ett kalas "fest" för att fira min födelsedag, tar kanske ett tag men jag får ha tålamod! Tycker ni att jag ska ha övernattning? isåfall kommentera! Har en liten tanke som jag hade tänkt att visa ni får gärna skriva vad ni tycker sedan med!
 
1.  Kompisarna kommer klockan 6 (väntar tills alla kommer)
2.  Vi dricker en drink (som jag gör várje gång jag fyller år)
3.  Vi tar upp packningen till övervåningen (där vi  sova)
4.  Vi öpnnar paket
5.  Vi äter pizza och och bara snckar
6.  Vi kollar film och dricker cola och käkar chips
7.  Vi bara hänger och har kul
8.  Vi går och lägger oss (sent)
9.  Vi går upp och klär på oss
10. Vi käkar frukost (buffé)
11. Ungefär klockan 11 så åker dom hem
 
Om ni tycker detta låter bra så får ni gärna kommentera! Snart ska jag till stallet och träna så vi ses sen ;) <3
Den hästen ni ser på bilden är min sköthäst ;)<3

Liten bildbomb ;)

Kategori: Fritid

 

Hej <3

Kategori: Fritid

Hej igen! Nu sitter jag här på fabriken och ska snart åka hem! Mina kömpisar har nyss stuckit och jag har ganska tråkigt men snart är det ju cirkus! Skulle inte behövt gå men måste hänga med min syrra. Senare hade jag tänkt att bomba bloggen med bilder, så blir det inte så mycket text! Ni som kanske känner mig, hoppas att vi ses! 
PUSS HEJ <3

Godnatt <3

Kategori: Fritid

 
 
 
 
Hej igen, kanske har lagt ut ganska många inlägg men tycker det är så kul! Hoppas ni med tycker det! ;) Blir kanske några spännande inlägg imorgon med haha..... ;D
 
PUSS HEJ LEVERPASTEJ ;) <3

Är så arg....

Kategori: Fritid

för att jag inte får gå på Justins konsert, för jag älskar honom och är verkligen en BELIBER och älskar hans musik! Mina föreldrar tyckte det var för dyrt och skulle jag betalat själv hade jag inte haft råd just nu! Blir verkligen arg varje gång någon lägger ut bilder och skriver ÅÅ IMON GÄLLER DET, och massa andra kommentarer. Jaja nu är det så....
 
Glöm snälla inte att kommentera vad ni vill se!
 
PUSS HEJ <3

Min morgonrutin ;)

Kategori: Fritid

Min morgonrutin:
 
7.00 : Jag går upp
7.05 : Jag äter frukost
7.25 : Jag klär på mig och plattar håret och sminkar mig
7.40 : Jag packar skolsaker och på tisdagar och torsdagar så packar jag gympapåsen
8.00 : Jag åker till skolan
 
Så här ser min rutin ut och jag hoppas att ni gillar det! Kommentera vad ni tycker att jag ska skriva om ;)
 
PUSS HEJ <3

Nationella avklarat och....

Kategori: skola

vissa mäniskor fattar inte dom bara vråker ur sig saker och bara tror att det är la inget, och så fortsätter dom! Dom säger att man själv gö något men så är det den personen själv och efter ett tag blir man vänner. Sedan en dag senare händer det samma sak igen! Det säger ju bara en sak...... att "kompisen" inte är ekta utan falsk!Sånt hatar jag och därför orkar jag inte sånt mer!
 
Jag vet att ni kanske inte vill höra sånt här hela tiden så kanske ni som läser detta kommenterar vad ni vill läsa!
 
PUSS HEJ <3
 
 
 

Mysig kväll ute i skogen med UV :)

Kategori: Fritid

Ikväll har jag varit på UV och haft lite mysigt i skogen och huggt ner lite träd tills UV-lägret i sommar. Och efter det åkte vi till sjön och grillade korv och myste rejält ;)
 
När jag blev hämtad efter UV så skulle vi på en överraskning till! Och jag blev så glad, det var pizza och cola såklart haha.... Efter att vi ätit så fick jag en till present, en gul ganska stor klocka och 400 kr. Super glad tjej här!
 
Livet är uderbart just nu och har världens bästa vänner som gör mina dagar BÄST och då menar jag BÄST. Dom gör så att jag mår super! JAG ÄLSKAR ER SJUKT MYCKET <3  Ni betyder ALLT!
 
PUSS HEJ, SPECIELLT TILL MINA ÄLSKLINGAR <3
 
 

Inte mått så bra på sista tiden!

Kategori: skola

Det här är en ganska lång historia så måste berätta kort! Det började med att jag hade ett förhållande med en kille som jag älskar och ja jag har svårt att glömma han, iallafall så va vi tillsammans och vi älskade varandra! Sen en onsdag så gick jag till ett fritidsställe som heter fabriken och va där med några kompisar! Sen gick jag, min bästis och två stycken till vår skola och körde skp, vi kör skp så att man liksom tillåter det mesta men iallafall så nästa dag fick jag höra att jag var otrogen! Som ni kanske vet så har jag ask och där läste min kille en fråga som såg ut så här " Vem gillar du?" och då svarade jag så här: " Jag gillar såklart min kille men tyvärr också en annan men inte lika mycket som min kille" och efter det så gjorde han slut. Såklart fick alla veta det och några i min klass sa "-Det är ditt fel, det är ditt fel, inte hans fattar du väll. Det var verkligen inte smart" Och massa andra fula kommentarer! Hur kan folk? Fattar dom inte att mäniskor har känslor och att dom kan slänga ur sig en massa skit och fula kommentarer?! Jag mådde skit över detta och blev "lite" sjuk. Jag gjorde ett inlägg på min instagram om allt detta och om att jag mådde dåligt! Det väckte många mäniskor och det hjälpte!? Det är inlägget på instagram hjälpte?! Dagen efter hade jag inte kommit tillbaka helt så sänkte huvudet mer och var lite tystare men det släppte fort! De som hade varit dumma hade sagt förlåt och jag mådde iallafall bättre men inte helt....Har fortfarande inte kommit tillbaka helt men gör nog det snart HOPPAS JAG!
 
Det är verkligen en skön känsla när folk bryr sig och när man får se hur många som älskar mig och vilka som bryr sig! Många, och då menar jag många, brydde dig och frågade "hänt", "finns här" mm. Och bara så ni vet så blir jag jätte glad när ni bryr er.
 
Finns ju fler händelser som är värre än ett som detta men MOBBNING är det värsta som finns! Ni som mobbar SLUTA, ni fattar inte vad man mår dåligt och vad nertryckt man känner sig! Sätt själv in dig i den sittsen, ingen bryr sig om dig, du är ensam, alla säger massa fula och elaka komnmentarer som sen kanske bryter ner dig själv! Och ni som är mobbade ta hjälp, va starka även fast det kan vara svårt så prata mned vuxna, dom som mobbar dig dom är inga riktiga vänner, faktiskt inga vänner alls, dom fattar inte. Dom förstår inte hur det är och därför tror dom att dom kan säga VAD SOM HELST och jag hatar MOBBNING! SLUTA MED DET; OKEJ?!
PEACE
 
 
 

Jag och Alfred;)

Kategori: Fritid

Bild på mig och min finaste kompis Alfred ;) ;D

My birthday today <3

Kategori: Fritid

Ja som sagt är det min födelsedag idag och än så länge har den varit bra, jag fyller ju tretton alltså är jag "tonnis" nu haha...! Men har ännu inte fått mina presenter mer än att jag fick åka till affären Puss och välja ett par örhängen och jag valde "peace" öronhängen SÅKLART haha...! Mina föreldrar verkar dölja något men jag kan inte lista ut vad, vet att de kanske har en överraskning bara för att min lillasyster sa det haha... hon kan aldrig vara tyst, fast jag ska inte säga något haha ;D
 
Det har varit en ganska bra dag i skolan och jag har kännt mig ganska flitig faktiskt, brukar nämligen inte känna den känslan så ofta haha.Imorgon har vi ju två nationella prov i engelska och jag känner mig lite nervös mer ändå ganska säker! 
 
Justin spelar ju sin konsert idag och jag är så grymt ledsen för att jag inte får gå :( Så himla orättvist men vad ska man göra, även fast man är beliber så kan man inte alltid gå på konserter bland annat. Älskar Justin sjukt mycket och älskar hans musik, vet inte hur många gånger jag har lyssnat på hans låtar....
-All around the world...haha...!
 
Ibland blir jag så sjukt arg på personer som inte kan förlåta, vad är det som är svårt liksom?! Och personer som bara vräker ur sig saker utan att bry sig och liksom förstöra peroners liv, dryga och omogna småungar tycker jag att dom är! Men förlåter dom mig så är det bara att börja om på nytt men oftast är det inte så att mina kompisar tex, gör det men nämner absolut inga namn!
 
Jaja, nu slutar vi muttra och isället så firar vi och har kul och öppnar många presenter tycker jag! Hoppas alla har en bra dag ni med, kommer kanske ett inlägg sen, men det får vara en liten överraskning vad det handlar om haha! PUSS HEJ <3 ;)
 
 
 

Följ mig på instagram ;)

Kategori: Fritid

Hej, om ni kanske vill se lite mer av mig så får ni gärna följa mig på instagram, där ni också får se lite mer av min vardag. Jag heter Juliahansson00, hoppas ni tycker om det ni ser haha!  PUSS....HEJ.....LEVERPASTEJ ;) <3

Hej på er ;)

Kategori: Fritid

Hej jag heter Julia och jag är 13 vårar och jag bor i Småland och jag har en lillasyster som heter Emma och en mamma och en pappa. På fritiden så rider jag på min sköthäst Lukas och är med mina bästaste vänner som jag älskar! <3 Jag ska blogga så mycket som jag kan ! Bloggen kommer handla om ridsport, mode, fritid och näthat. PUSS OCH HEJ PÅ ER <3 ;)