juliahansson.blogg.se

Måste skärpa mig....!

Kategori:

Ja, jag måste skärpa mig! Jag tog beslutet att starta blogg, då måste man ju för sjutton skriva inlägg och uppdatera er! Så nu säger jag till mig själv på skarpen!
 
Har inte hänt så mycket på sista tiden. Är singel igen, tycker faktiskt det är skönt. Vi har fortfarande inte fått reda på klasserna men de kommer nog någon dag nästa vecka hoppas jag! Har heller inte några läxor just nu så livet är så chill just nu, behövde verkligen vila upp mig. För någon vecka sedan gick jag och lill syrran en tipspromenad på Holmgrens bil och så fick vi ett samtal från dom en vecka senare och vi hade kommit på andra plats och vi vann en hotellcheck i två nätter. Fatta va gött, blir nog Göteborg, så kan man ju passa på att gå på Liseberg!
 
Om  jag inte uppdaterar så mycket någon gång här kan ni ju alltid kolla in min instagram: Juliahansson00. Eller fråga på ask: JulleBulle00. Eller kolla in min facebook, tror att jag bara heter Julia Hansson där ;)
 
Imorgon blir det "city" och hämta checken och kanske lite shopping, hittade ett par leggings på nätet som jag totalt älskar! <3 Som jag tänker köpa, ni kan se dom här ovan.
. Dom kan man ju liksom bara ha under ett par blå eller svarta shorts (eller någon annnan färg), man kan ju vika upp dom om det blir varmt!
 
Vad har ni gjort på sista tiden?, ni får gärna kommentera! ;)
 
PUSS HEJ <3

Hej älskade läsare <3

Kategori:

Hej på er älskade läsare :)
Förlåt så himla mycket för att jag inte bloggat, har inte orkat, och har inte hunnit men nu göra jag det iallafall ;) Har hänt ganska bra bättre bääst saker, jag har fått kille, ÄLSKAR DIG <3 Det har varit helt undebart väder! Och massa andra saker som är ganska svårt att komma på just nu men jajaa ;) Vad har ni gjort?
 
Snart så, är det sommarlov, och det ska bli grymt!! Det blir Liseberg (Göteborg), Malmö, Stockholm, och sen blir det bygge hemma, och bara med boyfriend <3
 
Har inte så mycket att skriva nu men gör ett inlägg antingen imorgon eller på söndag, nu blir det lite mer Let´s dance och lite coca cola ;D Ha det så bra!
 
Puss hej <3
 

Bra dag :D

Kategori:

Älskar denna bilden på honom <3
 
 
Har varit en super bra dag idag! Vi var i "city" och shoppade och behöll den vita klänningen och köpte till en ljusblå jeansjacka och har använt den lite idag hihi... ;) Köpte också ett armband med döskallar med olika färger som jag tyckte om. När jag kom hem var jag bara ute med kompisar och så. Har annars inte hänt så mycket. Imorgon ska jag läsa min engelska läxa och bara va tror jag, min pappa kommer hem imorgon med, och har saknat honom faktiskt ganska mycket.
 
Men ni får ha det så bra så hörs vi imorgon!
 
PUSS HEJ <3

Både jobbig och bra dag!

Kategori:

Hej mina älsklingar <3
 
Som sagt har det varit en både jobbig och bra dag! Det dåliga var att jag råkade kliva i en myrstack (jag såg inte den) och det var pissmyror och dom bet mig och skorna var nästan fulla av bara myror och jag fick panik och min kompis fick dra av mig skorna så nu har jag forbi mot myror haha...skrattar åt det! xD Annars har det varit en bra dag, har käkat glass, cyklat och varit med kompis :)
 
Imorgon ska jag åka till "city" och shoppa och kolla skolavslutningkläder om jag nu inte ska ha kvar klänningen men får se, vad tycker ni? På söndag blir det nog göra engelska läxa och sen bara chilla och vara med kompisar :)
 
För ett tag sen skrev jag ju ett inlägg med de tio bästa sakerna jag vet, nu hade jag tänkt att skriva tio stycken till ;)
 
1. Glass (kommer inte på vad min favorit heter)
2. Min dator
3. Pengar
4. Kläder
5. Katter
6. Killar
7. Sommar
8. Plattång
9. Mascara
10. Sola
 
Haha vet inte om de blev dom bästa sakerna men nu vet ni lite till iallafall. Snart ska jag åka ner till samhället och beställa kebab och min syrra och mamma ska köpa kinamat ;)
Men vi hörs imorgon igen :)
 
PUSS HEJ <3
 

Ibland blir jag så otroligt tacksam....

Kategori:

att just jag fick ett liv, allt har bara blivit bättre och bättre! Jag har föräldrar, jag har några äkta kompisar, jag har er läsare och jag får gå i skolan och lära mig saker. Det är det jag begär, det andra får man bara på köpet, vissa lyckas vissa går det kanske inte så bra för men då får man kämpa,kämpa, kämpa, så är det bara, det går inte bara att ge upp så fort man inte lyckas, det gäller alla, alla som har blivit kända som tex artister, bloggare, eller sportare eller något annat, har kämpat! Jag kämpar mig genom ALLT, jag kan ha det jobbigt ofta men jag kan också ha skit kul! Så bara så ni vet så älskar jag er och allt annat, fortsätt läsa så låvar jag att ge mer av mig! Som sagt, KÄMPA! ;)
 
Har varit både en bra och dålig dag idag! Åkte till city och åkte till en park där och fikade och min syrra fick leka i lekparken där, sen kollade vi på lite djur och så. Sen åkte vi till hemmakväll och skulle hyra några filmer och precis innan vi skulle parkera så stannade bilen, asså jag fattade inget, jag typ bara VA?! Det gick förbi en man och mamma frågade om han hade några startkablar men det hade han inte men han gick mot oss ändå och försökte putta in bilen på parkeringen. När vi hade gjort det så sa vi tack och sa att det kommer att lösa sig. Vi gick först och främst in på Hemmakväll och hyrde filmerna och jag och min syrra köpte varsin piggelin för vi var hunriga. Sen gick vi ut och ringde min farbror och han skulle komma och hjälpa oss. Det skulle ta en halvtimme så vi gick en runda för vi ville inte sitta i den kokheta bilen för det skulle bara vara jobbigt. När vi kom tillbaka till bilen så rinde han och sa att han skulle bli sèn så mamma sa att vi måste testa igen, och när vi gjorde det så funkade det?! Helt konstigt ju. Men vi kom iallafall hem! När jag kom hem var jag med en kompis, se grillade vi och myste. Nu sitter jag här. Så skönt att få skriva av sig lite haha....! :)
 
Hoppas ni med har haft en bra dag! Ni får gärna kommentera <3 Men ni får ha det så bra, JAG ÄLSKAR ER <3
 
PUSS HEJ <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hej!

Kategori:

Hej på er :)
Så skönt att vara ledig, så slönt att det bara är torsdag! och än så länge är det bra. Ska åka bort och hitta på något kul nu när man är ledig och allt, ska också vara med en kompis! Har inte så stora planer inför helgen mer än att jag ska vara med några kompisar, bara ha skoj liksom :D Det enda jag ska göra är att jag ska titta runt lite på skolavslutningklänningar, den måste vara speciell! Har tagit hem en och köpt den men funderar fortfarande på den, ni vet det var den här vita jag la ut här på bloggen för ett tag sen. Bestämmer jag mig för att jag ska ha den så ska jag kolla på antingen en jeansväst eller en jeansjacka till men får se, kanske hittar något ennu bättre en den! :)
 
Nä, nu ska jag gå och klä på mig och fixa håret för ska vara med en kompis om en liten stund, hade tänkt lägga ut ett inlägg i eftermiddag eller kväll. Men ni får ha en bra dag så hörs vi <3
 
PUSS HEJ <3

Ledigt :)

Kategori:

Idag har det varit en super dag :) Väldigt lyxigt i skolan, på slöjden hade vi tre i rad tävling (tre i rad som vi hade gjort själva) och efter det fick vi popcorn och jordgubbssaft, mumma asså! Sen fick vi spela lite fritt och bara chilla och mysa. Sen var det bara 20 minuter kvar så vi fick jobba lite med våra saker som vi höll på med. Sen på eftermiddagen så tittade vi på en 90 minuter lång film och det var faktiskt ganska bra :) Sen fick vi ta lite rast. Skit chill dag!
 
Imorgon och på fredag är det studiedag och sen är det ju helg med så det blir ganska mycket ledigt och det gillar vi :) Har inte så mycket läxor att göra, bara en engelska läsning som vi ska läsa igenom och sedan på måndag så ska vi svara på lite frågor men vi får ha pappret jämte men man måste ju ändå veta vart man ska leta.
 
Ska snart ner till samhället och köpa lite mat till helgen för nu har pappa rest till Schweiz med jobbet så då är det bara jag, min syster Emma och mamma hemma så får mysa till det lite extra. Är inte så mysig av mig med mamma och pappa men myset får Emma sköta haha....!
 
Kanske blir lite kompisar i helgen med för har inte något annat så får ta lite fritid till att vara med kompisarna med :) Blir heller ingen ridning på torsdag och tråkigt men det är ju röd dag så tyvärr. Pollen får vänta tills nästa torsdag haha...!
 
Kanske kan blogga lite ikväll igen om jag har tid, men ni får ha det så bra om vi inte hörs mer idag <3
 
PUSS HEJ MY LOVERS <3<3<3<3

Bra dag idag :)

Kategori:

Hej my lovers <3
Idag är det väldigt varmt ute :) Väldigt skönt, 20 grader. Äntligen är vårvarmen här :)
Glömde tyvärr att blogga igår för var trött och var ute och hade det gött i solen :)
Men bloggar ju nu haha.... :D
 
Igår så var jag i skolan som vanligt och hade NO-prov och gick sådär men får hoppas på det bästa. När jag kom hem från skolan var jag med en kompis, jag gick inte på UV för att jag ha´de och har ögoninflamation och jag ville vara med min kompis.
 
Idag har jag varit i skolan som igår och haft HK-prov och det gick jätte bra sen gjorde vi någon rulle med någon fyllning i, och det var faktiskt gott :) Sedan fick jag gå hem i jätte varm varmne och det var långt hem och jobbigt att gå i värmen. Sen var jag ute i varmen och hoppade studsmatta med några grannar och det var jätte varmt. Nu håller vi på att grilla hamburgare och steker pommes för imorgon ska pappa resa bort så vi har lite "tisdagsmys" idag istället :) Är inte så lång vecka för har ledigt på torsdag och fredag så det blir en lång helg, och tycker det ska bli jätte skönt för har ögoninflamation, förskylning, ont i ryggen så är ganska trött haha...!
 
Ni får ha det så bra så ska jag fortsätta grilla och mysa med pappa innan han åker imorgon :)
 
PUSS HEJ LEVERPASTEJ <3
 

Hej:)

Kategori: Fritid

Hej har inte kunnat blogga idag för har varit i Jönköping och kunde inte ta med mig datorn. Så jag får blogga nu isället, hoppas det går bra! :)
 
Som sagt så har jag varit i Jönköping och hälsat på hos mormor och morfar, var tvungen att plugga, haha detta tjat om att plugga! ;D Längtar så sjukt mycket tills sommarlovet!
 
Vet inte om det är det men kan ha fått en lite ögoninflamation i ögat men det är inte så irriterande och det kliar inte. Samtidigt som man har den här dumma förskylningen....!
 
Imorgon är det skola igen och ska bli skönt att träffa kompisarna men samtidigt är det ju skolan haha....! Ska inte klaga, alla går ju inte ens i skolan.
 
Måste nog ta och duscha nu och sen tror jag att jag ska gå och lägga mig för gick och la mig ganska sent igår och är super trött idag men ni får ha det så bra så ska jag försöka blogga imorgon med <3
 
PUSS HEJ ÄLSKLINGAR <3

Varit en grym dag <3

Kategori: Fritid

Hej :)
 
Har varit en superbra bra dag idag! Åkte till Värnamo för mamma och pappa skulle göra några ärenden.Så passade jag på att kolla i lite affärer. Dom hade gjort en ny butik så gick in där och fick så på ett par platform converse med USA flagga, blev helt förälskad i dom! <3 Sen käkade vi på doncen :) När jag kom hem tog jag en springrunda och det gick bra! Sen duschade jag. Sen gick jag ut och pluggade lite och sen nu ikväll så¨har vi haft gäster och min bästis stannar och sover över. Det har varit helt galet, har skämt ut mig så mycket så att jag nästan pissa på mig, hahahah helt galet! xD Nu sitter vi här i soffan och bara slappar och bara göttar oss.
 
Imorgon blir det iväg igen och plugg också såklart! Får bara inte bli för sent, för måste PLUGGA PLUGGA PLUGGA!! xD
 
Nu ska vi götta oss lite till så hörs vi imon. Ska försöka blogga så mycket jag kan <3
 
PUSS HEJ <3

Hej igen <3

Kategori: Fritid

Hej  :)
 
Har varit en en super mysig kväll <3 Jag har grillat, spelat fotboll med kompisar, spelat krocket, käkat popcorn och druckit coca cola. Tycker det är en perfekt vårkväll <3 Nu sitter jag och kollar på hockey VM, Schweiz och Sverige. Det är ju VM så verför inte liksom haha...!
 
Imorgon har jag planerat dagen (inte vanligt haha). Börjar morgonen med en go frukost med bacon, ägg, fralla och mjölk...mumma! Sen hade jag tänkt att plugga på NO och HK prov. Sen vid ungefär klockan elva så hade jag tänkt att springa en runda, har lite tränigsvärk men måste mjuka upp mig lite innan skolvarvet. Sen ska jag äta lunch. Efter luchen blir det lite plugg igen. Sen hade jag tänkt att bara gå ut och chilla. Sen på kvällen kommer några gäster till oss och min bästis stannar och sover över sen :) Tycker det är en ganska bra planering. Får bara inte lägga mig för sent så att jag inte orkar med speciellt plugget.
 
Ni får ha det så bra så hörs vi <3
 
PUSS HEJ <3

Hej :)

Kategori:

Hej på er <3
Just nu mår jag jätte bra! Hoppas ni med gör det <3 Sitter ute i solen och bloggar tillsammans med en kompis :) Gick super bra på nationella prov idag i skolan! Idag tappade jag inte konsentrationen och det var jätte skönt, flöt på jätte bra och det var det sista natinella provet och det känns jätte bra. På onsdag ska vi fira med knytkalas (man får ta med sig fika och chips och lite annat) och ska bli jätte kul :)
 
Ikväll ska jag grilla och bara gotta mig i solen och sen blir det lite plugg för har två prov både på måndag i både matens kemi och hemkunskap, orkar inte ha mer prov men vad ska man göra?!
 
Ni får ha det så bra så kanske jag skriver ett inlägg ikväll igen! <3
 
PUSS HEJ MY LOVRERS <3

Så sjukt trött

Kategori:

 
Efter denna veckan är jag sjukt trött, jag har haft skola, läxor, nationella prov, sena kvällar, och ridning, stressiga mornar. Blir jätte trött av allt det och måste bli en föränding. Bloggen kommer alltid i andra hand och det blir som nu då, klockan kvart övet tio och så får det inte bli för jag måste få min sömn så får ta eftermiddagarna till det i fortsättningen!
 
Tillbaka till bra saker, som det inte finns så många av med några kanske xD
 
Nationella gick bra idag, men på andra provet i slutet så tappade jag konsentrationen pågrund av min dumma förskylning så fick gå ut och snyta mig ungefär tre gånger på en halvtimme och fixade inte det så när vi inte fick mer tid så pratade jag med min lärare om det och hon sa att jag fick mer tid efter lunch och det tyckte jag var bra, och det gick bra. Kommer två nationella prov imon med och dom kommer säkert också gå jätte bra!
 
Stack också till stallet idag och va med och hjälpte till på två lektioner hos de små och sedan lite senare så hade jag hoppträning och gick super bra. Hästen jag red på (Lukas) var jätte duktig men lite pigg, han blir ofta det när vi rider i paddoken. Först gjorde vi rundan i trav och sedan två varv i gallopp. Efter det höjde vi hinderna och hoppade två gånger var själva på banan. Första rundan gick bättre än den andra med den andra gick ganska bra ändå.
 
Nu får jag ta och sova för har en lång dag framför mig imorgon, har lite plugg och sånt. Kommer blogga med, det lovar jag!
 
PUSS HEJ <3

Lite extra fakta om mig ;)

Kategori:

Jag älskar coca cola
Jag bor i ett grönt hus
Jag har en katt som heter Svea
Jag hatar att läsa
Jag är väldigt nogrann
Jag kan vara väldigt busig
Min favorit årstid är sommar
Jag fyller år den 22 april (jag är 13 år)
Jag är singel
Jag har varit på Mallorca, Kreta och Turkiet
Jag älskar Justin Bieber
Jag rider och har en sköthäst som heter Lukas
Jag ÄLSKAR att shoppa
Jag har en syrra som heter Emma
Jag tittar mest på tv4, tv6 och tv3
Min favorit färg är militärgrön, mörkblå och röd
Min favortit app är instagram, kik, twitter, videofyme, testforfriends och bikerace
Jag har en svart damcykel
Jag älskar mina kompisar
Jag är 1.65 lång
Jag har en laptop med märke ACER
Jag är brunnette
 
Hoppas det är tillräckligt i så fall får ni fråga :)
 
Imorgon är det skola igen, kanske inte så kul imatt vi har nationella och två imorgon och två på fredag. Sen är det äntligen helg, och det ska bli jätte skönt, har varit så trött på sista tiden så måset vila ut mig!
Nu ska jag kolla på humorgalan som är så himla rörande. Skulle göra allt för dom och gör redan det.
 
PUSS HEJ <3

Sol <3

Kategori:

Hej ;)
 
Sitter faktiskt ute idag och bloggar och dricker cola, solglasögonen är såklart med på :) Så himla varmt idag ju...! :D
Igår kväll var jag uppe där vi bor och kollade på en brasa och lite annat och sen när jag kom hem så åt jag och sen gjorde jag läxor. Ville bara ha det gjort nu!
 
Imorgon blir det stallet och lite hoppträning, älsar att hoppa, finns inget bättre än det (inom ridsporten). Snart skolvarvet med så måste börja träna lite haha....
 
Nä, nu ska jag nog tända grillen och softa lite till i solen med hög musik! <3 ;)
 
PUSS HEJ MY LOVERS <3